Treballs de recerca 2014-2015

Aquest curs, untdrs 215 alumnes de segon de batxillerat van lliurar els seus treballs de recerca. Un total de 190 treballs. El treball de recerca és una de les assignatures més creatives que fan els alumnes entre primer i segon de batxillerat. La feina de cercar informació sobre un tema concret i proposar una recerca nova sobre el mateix tema és possiblement una de les tasques que més endavant, tant si van a cicles, com si van a la universitat hauran de repetir. Han fet recerca per aprendre, és a dir se’ls preparar per ser crítics amb la informació i per plasmar de nou aquesta informació passada pel filtre de la crítica acadèmica. Els temes han estat diversos: “Peixos hiperactius? L’efecte del metilfenidat sobre el moviment dels Danio rerio” de la Mar Homs; “Memòries d’un emboscat de la Guerra Civil Espanyola” de la Marta Cardona; “Selecció de 36 esglésies romàniques de l’Alta Garrotxa” de Adrián Granados; “From the Earth to the Moon” de l’Aurea Cors; “Confecció d’una peça de vestir” de la Neus Orero i “Escola de dansa Feel the move” de la Carlota Franco. Alguns d’aquest alumnes van a anar a l’acte de presentació del llibre “Treballs de Recerca d’alumnes de Batxillerat del Bages. Curs 2014-2015”.