Inauguració de les obres

inaug3El Divendres 3 d’octubre de 2014, després de 6 anys d’obres, es va inaugurar l’Institut a càrrec de la consellera d’Ensenyament Sra. Irene Rigau, amb assistència del Sr. Valentí Junyent , alcalde de Manresa i el Sr. Antoni Llobet, director general del Departament d’Ensenyament, entre altres personalitats.

La consellera es va mostrar molt propera, es va interessar per la vida i resultats acadèmics del centre, va visitar tot l’edifici i va entrar a parlar amb alumnes que estaven a l’aula.

La comunitat educativa li agraeix la seva visita que, entre altres coses, va servir per dinamitzar algun tema de connectivitat que quedava pendent i que es va resoldre. Per a nosaltres va ser també un reconeixement de l’Institut i de les persones que en formem part.

 inaug6  inaug4
inaug2 inaug1