Projectes: aprendre d’una forma diferent

Aprendre a treballar en equip de forma cooperativa, al voltant d’un projecte de temàtica molt concreta, però a la vegada on hi ha implicades diferents àrees de coneixement és el que hem aconseguit per segon any a l’Institut. A primer d’ESO, van fer els projectes de “El món de la comunicació” i “Meteorologia”. A segon, “L’Anella Verda de Manresa i la “Volta al Món”. A tercer d’ESO, “Fem una empresa” i “Escultura”. I a quart d’ESO, “Maquestes”, “Cinema” i “Teatre”. Els resultats són molt interessants i inesperats: exposicions de fotografies, curtmetratges, diaris escolars, maquetes de barraques de pedra seca, escultures i empreses fictícies. Aquests són alguns exemples dels més de 180 projectes fets pels nostres alumnes. Una nova manera d’aprendre el món més pròxim que ens envolta, sens dubte!