Ens és grat fer-vos saber que cinc dels nostres alumnes:

Eva Gimenez, Patrícia Salazar, Pau de las Heras, Ricard Onieva i Daniel Martín, han estat mereixedors de la distinció que s’atorga a les millors notes dels estudiants de batxillerat de Catalunya que han obtingut, en la fase general de les proves d’accés a la univeristat , una nota superior o igual a 9 punts. 

Un resultat d’excel·lència com aquest, és conseqüència d’una tasca formativa d’equip desenvolupada amb rigor, constància i eficàcia. Per això felicitem als nois i noies, a les famílies i a l’equip docent de professorat que hi ha col·laborat.

L’acte de lliurament de les distincions de les Proves d’Accés a la Universitat tindrà lloc el dilluns dia 27 de juliol 2015 a les 18:30 hores al Palau de Congressos de Catalunya de Barcelona.

FELICITATS EVA, DANIEL, PATRÍCIA, PAU I RICARD  !