El dijous 26 de gener es va celebrar a Manresa la Copa Cangur. Es una activitat, per equips, adreçada a alumnes de 2n i 3r d’ESO. Els equips han d’estar formats per alumnes d’ambdós cursos, amb un màxim de 4 alumnes de 3r. Disposen de 60 minuts per resoldre un seguit de problemes i amb puntuació diferent segons el temps que triguen en resoldre’ls i amb penalització si la resposta és errònia. Enguany hi ha hagut tanta assistència que han fet dos torns.

L’institut hi ha participat amb 4 equips. Han competit amb 6 equips més d’instituts de la comarca en un disputat 2n torn.

L’equip ARQUÍMEDES format per Joan Guardiola, Max Puchal ¡ Eric Corominas de 2n, i Oriol Garcia Puig, Núria Gispets, Anna Lorente i Glòria Márquez, de 3r d’ESO, que van obtenir, una més que meritòria, 2a posició amb 497 punts.

L’equip TALES format per Amàlia Altimiras, Marina Montes, Queralt Ayala, Laia Pedrals, de 2n, i Arnau López, Eloi Espel i Oriol Garcia Castells, de 3r d’ESO, que van quedar en 3a posició, amb 456 punts

L’equip RAMANUJAN format pels alumnes Paula Estrada, Joan Puig i Natàlia Espachs, de 2n d’ESO, i Pau Gassó, Alex Martín, Gabriel Caamaño i Eduard Tofan, de 3r ESO, que van acabar en 4a posició amb 452 punts.

L’equip ADA LOVELACE format per Bernat Bargalló, Aniol Calafell, Tània Torras, de 2n d’ESO i Alex Cubero, Alba Martínez, Alba i Júlia Perarnau, de 3r d’ESO, que va ser 7è, amb 249 punts.