Aquest curs, el dia 16 de març, es van celebrar les proves CANGUR a Catalunya. Com el curs passat, les proves de l’alumnat de 1r, 2n i 3r d’ESO s’han fet en el mateix centre. Els nostres alumnes de 4t d’ESO i Batxillerat, com en les edicions anteriors, van respondre les proves a l’EPSEM on els proposen un joc de pistes, per l’alumnat de 4t d’ESO i, uns tallers, per alumnes de Batxillerat.

Com sempre, les proves consisteixen en resoldre 30 qüestions matemàtiques en 75 minuts.

Un any més , la preparació per la prova ha estat a càrrec de la professora Carme Cerarols i del professor Gerard Girbau que hi dedicaven l’estona del pati en dos dies diferents. Aquesta ajuda és voluntària per l’alumnat.

Els premiats han estat els següents:

1r ESO

1. Hugo González
2. Robert Canet
3. Nil Pujol
Accèssit: Joel Erro

2n ESO ( Els tres premiats están dins del 5% millor de Catalunya )

1. Joan Puig
2. Eric Corominas
3. Bernat Bargalló

3r ESO ( només hi ha hagut una participant ja que ha coincidit amb l’intercanvi de Francés )

4t ESO

1. Jofre Sivilà
2. Oscar Contreras
3. Adrià Baselga

1r BAT

1. Gemma Gómez
2. Quim de las Heras
3. Arnau Closes

2n BAT

1. Martí Serra
2. Pol Ortiz
3. Ernest Sardans Juncàs