Guanyador del 3r premi en el concurs de redacció COCA-COLA

L’alumne Oriol Garcia i Puig de 2n ESO C va rebre el passat 16 de juny al Departament d’Ensenyament de la Generalitat , el guardó per haver guanyat el tercer premi en el 39è concurs de relat curt que organitza Coca-Cola.

El noi ja havia passat una primera selecció en la qual havien quedat 54 finalistes, que van ser convocats a Port Aventura (4 de juny ) on va tornar a quedar seleccionat, juntament amb 18 nois i noies més d’altres instituts de secundària de tot Catalunya. En total s’havien presentat a aquest concurs aproximadament uns 1800 alumnes i l’Oriol va obtenir el tercer premi.

El relat, que va elaborar el dia 4 d’abril amb altres nois i noies de Manresa, tenia com a tema per a tots :”Lúnica persona que no s’equivoca mai és aquella que mai no fa res”.

El jurat de la darrera selecció estava format per Màrius Serra, Isabel Clara-Simó, Josep Lluís Carod Rovira, Josep Murgades entre d’altres personalitats de la llengua i literatura.

Felicitem a l’ Oriol per aquest esdeveniment tan important per a ell i per a l’Institut Lluís de Peguera!

En aquesta notícia, adjuntem la redacció de l’Oriol, algunes fotografies del moment d’entrega de premis a Port Aventura així com al Departament d’Ensenyament, respectivament.

FOTO GRUP TERCER CLASSIFICAT FOTO GRUP