Fem Matemàtiques

fem matesDurant el primer trimestre va començar el Fem Matemàtiques adreçat als alumnes de 1r i 2n d’ESO i que pot arribar a tenir fins a 4 fases selectives. A la primera fase, s’hi participa en grups de 3 o 4 alumnes i cada grup ha d’elaborar un informe de 3 problemes de perfil obert. En aquesta edició, hi han participat 18 alumnes de 1r d’ESO (de 2n no hi ha hagut participació) però no van resultar seleccionats per a la fase següent.

Per últim, destacar la participació de tots els grups de 1r d’ESO en la XI Gimcana del Bages que es va fer el dimecres 27 d’abril pel centre de Manresa. Els alumnes, en grups de 4 o 5, superen diferents proves pel centre de Manresa i fan un final de festa en el parc de la Seu. Els alumnes de 4t que han ajudat en les diferents parades de la gimcana i en el fi de festa han estat els que van participar en les proves Cangur.