Conferència de Martin Dougiamas

El dijous 31 de març de 2016 els alumnes de 2n de batxillerat nocturn de l’àrea de tecnologia van assistir a la Conferència de Martin Dougiamas, creador del Moodle, a la Universitat de Vic.

En aquesta conferència, Martin va explicar com va ser la seva infantesa a Austràlia. Va dir que vivia apartat de la civilització, que els trajectes eren molt complicats i que l’escola es feia a distància. Totes aquestes circumstàncies el van fer idear un sistema de comunicació adient, i així és com va anar desenvolupant el Moodle. Aquesta plataforma li permetia comunicar-se amb la resta i compartir informació, fotos…

Aquesta activitat va ser interessant i molt positiva, no solament des d’un punt de vista tecnològic, sinó també per la matèria d’anglès, ja que la conferència era en aquesta llengua i les preguntes que li feien els alumnes també.

Al final de la sessió, va acceptar fer-se una foto amb tot el grup.

martin dougiamas