Avignon: 30 març a 1 d’abril

avinon-1Els alumnes de francès de 1r, de 2n i de 3r d’ESO van realitzar un viatge a França acompanyats de la Layla Selim, de l’Anna Roman i del Josep Maria Filella. Durant tres dies , vam veure diverses ciutats franceses. La primera parada va ser Nîmes, una ciutat que va ser ocupada pels romans on van visitar l’amfiteatre romà, la maison carrée i un parc on hi havia un temple romà dedicat a una deessa. La segona parada va ser Pont du Gard, un gran aqüeducte romà. La tercera parada va tenir lloc a Avignon, la ciutat papal. Durant dues hores, vam fer una visita guiada per la catedral, pel pont d’Avignon, per l’ajuntament, etc. A la tarda vam recórrer els carrers d’Uzès. Laavinon-2 tercera parada va ser Sète, coneguda com la Venise du Languedoc, on ens vam passejar pels carrers cèntrics d’aquesta ciutat. Finalment, vam acabar el nostre recorregut a Cap d’Adge, conegut pels seus penya-segats de roca volcànica. El viatge va ser bonic i interessant i els alumnes van aprofitar per conèixer la història de França i practicar la llengua francesa.