Dia de les noies TIC

Captura de pantalla 2016-07-20 a les 8.38.20

El divendres dia 29 d’abril es va celebrar a l’EPSEM-UPC , el dia Internacional de les noies TIC.
Aquest esdeveniment té per objectiu fomentar que les noies accedeixin a estudiar enginyeries TIC, Telecos, etc.Les alumnes de les OP 4 ESO de tecnologia i les de 1r BATX Tecnològic van participar d’aquesta jornada juntament amb noies d’altres centres. Van haver de treballar en grup dissenyant idèes per millorar el seu institut , fer un SMART INSTI o institut automàtic.

Captura de pantalla 2016-07-20 a les 8.38.43Van exposar el treball de cada grup que tractaven de temes quotidians com:
control dels retards, possibilitat de fer consultes al professorat fòra de l’aula, automatitzar diferents aspectes de l’institut, robatoris, etc.
Finalment hi va haver una taula rodona amb una enginyera tècnica i dues estudiants d’enginyeries TIC, una d’elles una exalumna del nostre centre la Berta Capdevila, que a més d’estudiar estan treballant en empreses des de fa algún s anys. Es han explicat la seva experiència i el perquè els recomanaven que estudiessn enginyeries i sobretot enginyeries TIC.

Engràcia Costa i Carme Pastor