Pastorets 2015

25836632303_dfe94b3e58_zAquest curs, els i les alumnes de primer d’ESO, un cop més hem preparat la funció dels Pastorets dividida en quatre actes interpretada conjuntament amb cançons que cantaven en directe. Els alumnes de primer D, van representar el primer acte, on Satanàs i Llucifer preparaven la seva particular lluita en contra del fill del cel i feien una dansa infernal amb tots els dimonis. El segon acte, que el van representar els alumnes del primer B, es veia com els pastors feien el seu camí a Betlem, però un dimoni els enganyava i els feia adormir fins que uns angelets van fer fora el dimoni i van despertar els pastorets, tot això, mentre cantaven el Rabadà i El Pobre Alegre. Els alumnes de primer C van ser els encarregats de fer el tercer acte, tot cantant el Dimoni Escuat mentre Getsè, Rovelló i en Lluquet deixaven amb un pam de nas a Satanàs. El quart acte, representat pels alumnes de primer A i bo i cantant El noi de la Mare i els Tres Reis, explicava com finalment els pastorets arriben a Betlem a veure el nen Jesús i com els Tres Reis Mags d’Orient feien les seves ofrenes. Tot plegat, una experiència molt enriquidora i divertida pels nostres alumnes i pels pares i mares que van gaudir de la representació a la sala 2000. De ben segur repetirem!!

Júlia Fernández