Xerrada sensibilització Escoles Verdes

El dia 14 d’octubre uns alumnes de 3r d’ESO ens van venir a explicar què és una Escola Verda perquè nosaltres que acabem d’arribar coneguem una mica què vol dir això. Els acompanyava la Magda Gorro, una professora que és la responsable de coordinar el programa d’Escoles verdes al nostre institut.

Què és el programa Escoles Verdes?

Aquest programa en que participen algunes escoles i instituts de Catalunya té com a objectiu tenir les escoles netes, els carres nets…Reciclar correctament els residus, reduir la despesa d’energia i col·laborar en activitats solidàries.

Fa 15 anys que l’institut Lluís de Peguera és escola verda. Vàrem entrar en el projecte l’any 2000.

Tot això ens ho van explicar mitjançant una presentació de power-point i també vàrem poder veure el blog d’Escoles Verdes que hi ha penjat al moodle de l’institut.

Nosaltres no sabíem gaire bé què implicava estar en aquest pla, però ara ja ho sabem i què podem fer per ajudar.

Sergi Nuño i Martí Serra-1r ESO C