La Jornada Verda

L’Anella Verda és el conjunt d’espais lliures al voltant de la ciutat que pels seus valors socials, ambientals, paisatgístic i productius agraris s’han de protegir, connectar i potenciar.

Es concep com un espai lliure continu que envolta Manresa i que permet realitzar-hi activitats de lleure, educatives, esportives i culturals.

Com ja és tradició en el nostre institut, el divendres 9 d’octubre tots els cursos del Lluís de Peguera vàrem anar a conèixer els diferents itineraris de l’Anella Verda de Manresa. D’aquesta jornada de contacte amb la natura més propera en diem la Jornada Verda.

Per als alumnes de 1r d’ESO era una nova experiència, nosaltres vàrem sortir de l’institut en direcció al Parc de l’Agulla on vam parar a esmorzar i també a jugar una estona. Seguidament caminàrem fins a Viladordis on ens van explicar el funcionament dels horts i ens ensenyaren els productes. Durant tota la excursió havíem d’anar fent fotos per a un concurs. Havíem de fer una foto de natura ben cuidada i una de natura maltractada.

Bellesa 1rCLa nostra fotografia va ser la guanyadora del 1rC

Va ser molt divertit, però  una mica cansat.

Text i fotografia: Aina Dalmau, Anna González i Abril Martín- 1r ESO C