Xerrada a primer d’ESO

Tres dels cinc delegats verds de l’institut, l’Adrià Baselga, la Queralt Pujol i la Judith Vacas, han anat a fer una xerrada a les classes B i D de primer d’ESO,  a l’hora de tutoria, per conscienciar als alumnes de primer sobre el nostre projecte d’Escoles Verdes. A la xerrada s’ha volgut introduir una mica als alumnes què és l’escola verda i quines accions fem per ser-ho. Al finals els hi hem ensenyat el blog i els hi hem ficat un vídeo dels alumnes del crèdit variable anomenat “natura urbana”, del qual se’n encarrega la Magda Gorro.

Sincerament, crec que hem aconseguit el nostre propòsit, el de sensibilització de l’alumnat, crec que és molt interessant que es facin aquestes coses, perquè així els alumnes que entren a primer, ja es consciencien del projecte i tenen més informació sobre aquest tema.