Els optimistes

La setmana del 23 al 27 de març va ser molt especial pels alumnes de 2n d’ESO, ja que una selecció d’alumnes dels 4 grups va participar en el concurs de Catalunya Ràdio del programa Els Optimistes, concursant contra un grup de nois de noies, també de 2n d’ESO de l’institut Miquel Bosch i Jover d’Artés.

L’organització va suposar una mica d’enrenou i, encara que al final, no vam guanyar, tothom s’ho va passar molt bé.

El dilluns, el dimecres i el divendres, un reporter del programa es va desplaçar fins a l’institut i es van gravar algunes proves a més d’oferir-se la retransmissió del concurs en directe.

A més d’això, cada dia hi va haver un o més representants de l’institut als estudis de Barcelona: el dilluns, jo mateixa com a professora, el dimart havia de participar, la Neus Salaet acompanyant l’alumna Paula Bruch, però, els malaurats esdeveniments d’un accident d’avió van fer canviar l’organització i aquesta intervenció es va traslladar al dijous, el dimecres va participar una exalumna, la Mònica Corominas, el dijous hi havia d’anar l’Ermengol Calvet com a representant de l’AMPA però pel canvi d’organització es va suprimir, finalment el divendres, l’Anna Rotllan va ser la nostra darrera representant als estudis de Barcelona.

A més d’això, el dijous, els 25 alumnes participants van visitar els estudis i van animar a les nostres representants assistint com a públic, tot i que per desgràcia el programa no va poder-se emetre en directe.

Val a dir que la premsa local, a través del diari Regió 7 va fer ressó de la nostra participació en aquest concurs de divulgació en el qual participen diversos centres educatius d’arreu de Catalunya.

IMG_6989 IMG_7222