Colònies 2n d’ESO

Els passats dies 17,18 i 19 de juny, un grup d’alumnes de 2n d’ESO, van anar a passar uns dies de colònies a la finca Can Mateu situada al terme municipal de Vilanova de Sau (Osona). Les professores acompanyants vam ser, Montse Garcia, Lourdes Moncunill i Magda Gorro.

Van ser tres dies molt intensos, a on vam fer moltes activitats a la natura i ens ho vam passar tan bé que alguns alumnes no volien tornar!

La casa està situada en una finca a on hi ha diversos edificis per a poder acollir diferents grups escolars al mateix temps, durant aquests dies, els alumnes van poder conviure, fent activitats en grup i col·laborant també en la vida quotidiana de tots plegats.

La finca disposava d’uns espais verds molt grans i d’un entorn molt agradable, just al costat mateix del pantà de Sau. Com a activitats, vam poder realitzar caiac i anar fins al campanar mateix del poble anegat de St Romà de Sau, o anar amb btt fins al poble de Vilanova de Sau, després de fer una mica de pujada.

A més, una altra activitat que també va agradar molt a tothom va ser el parc aventura (amb tot un circuit de cordes i tirolines dalt dels arbres) o els jocs de grup que organitzaven els monitors, tots molt simpàtics.

Resumint, tant per als alumnes com per a les professores va ser una molt bona manera d’acabar el curs i acomiadar els companys i alumnes.

CAM01157 CAM01156 CAM01155