Recollida d’aliments per a Càritas i el Banc d’Aliments

Els dies 4, 5 i 6 d’abril d’enguany hem portat a terme una campanya de recollida d’aliments. Des de Càritas i el Banc d’Aliments se’ns indicà que necessitaven, sobretot, llet, oli, llegums (cigrons, mongetes, llenties -en pot i per coure-, llaunes de sardina i tonyina, arròs …

La campanya s’ha impulsat des de la Comissió-Comitè d’Escoles Verdes i Solidàries i des del Parlament Verd. Els parlamentaris i tutors han explicat la campanya en cadascun dels grups. Per altra part, s’ha fet difusió de la col·lecta mitjançant uns cartells informatius que hem penjat a les cartelleres de l’institut.

S’ha posat una capsa de cartró a cada classe, a la sala de professors i a les oficines, d’aquesta manera s’ha facilitat la recollida. El balanç de la campanya ha estat molt reeixit. Podem estar ben contents,  s’han recollit molts aliments!.

A finals d’abril hem portat el menjar  a Càritas i al Banc d’Aliments.

De cara al curs vinent volem posar més accent en el paper dels parlamentaris com a impulsors de la campanya, a fi que l’alumnat s’hi impliqui encara més i tots ens la sentim nostra.

Agraïm, molt sincerament, la col·laboració de tothom. Moltes gràcies!!!