Sessions gratuïtes per Batxillerat; Jornades de les Ciències de la Terra i el Medi Ambient a la UAB

Us passem  aquesta informació que ens han fet arribar des de la UAB per alumnat de Batxillerat
 
L’energia i el medi ambient i La geologia de la vida diària, són els títols de les dues sessions gratuïtes que tenim programades dintre de les Jornades de les Ciències de la Terra i el Medi Ambient a la UAB, amb la finalitat de donar a conèixer a l’alumnat de secundària què és el que es fa als Graus de Ciències Ambientals i de al de Geologia a la UAB. Una manera de posar a la seva disposició les eines necessàries per tal d’ajudar-los a triar què estudiar a la UAB.
 
Encara que les sessions són gratuïtes, és necessari fer la inscripció per tal de reservar plaça: http://ice.uab.cat/geologia_est2017/index.php
 
Salutacions!