“Orienta’t en Família” xerrada orientativa.

El dia 26 de gener a les 20 hores a la Sala d’actes de l’institut Lluís de Peguera, per families d’alumnes de 4art d’ESO i 1er de batxillerat.

Aquesta xerrada té per objectiu orientar les famílies a l’hora acompanyar els seus fills en el procés de tria d’opció i d’itinerari formatiu en la transició cap a l’educació post obligatòria. Pretén d’aquesta manera completar la tasca d’orientació que ja es realitza des dels centres educatius i enfortir les activitats d’orientació desenvolupades des dels ajuntaments per facilitar les transicions educatives i reduir l’abandonament escolar prematur.

Trobareu tota la informació si cliqueu aquest enllaç , Cartell Xerrada INS Lluís de Peguera i en aquest que segueix una informació del que es farà Escaleta Xerrada Famílies