L’Institut Lluís de Peguera torna a tenir un hort i ha estat possible gràcies a l’esforç dels nostres alumnes, del professorat, de l’assessorament d’en Manel de l’ERA i dels Amics d’en Peguera així com del suport de Direcció i de l’AMPA. Deixem en últim lloc expressament per destacar més el nostre agraïment, molt especialment a la psicopedagoga Magda Sardans que ens ha ofert molt amablement i sense cap retribució un hort de més de 65 m2 al barri Mion.

hort1Hem treballar i hem gaudit del nostre hort però sobretot hem après tots, profes i alumnes, a conviure, a conèixer-nos millor, a ser comprensius, a ser més tolerants , a ser més solidaris, a compartir il·lusions, sentiments, idees, emocions, a tenir més curiositats, a resoldre dubtes, en definitiva a ser més persones. I tal i com resumeix molt bé el portal : www.xtec.cat/serveis/crp/a8930012/Intercanvis/08/…/hort_escolar.pdf

L’hort escolar és una eina que afavoreix i i contribueix a l’educació mediambiental i al desenvolupament individual i social, ja que afegeix una dimensió pràctica als aprenentatges. Pot reforçar matèries instrumentals com les llengües i les matemàtiques, i d’altres com les ciències naturals, la tecnologia i les ciències socials i les competències socials i personals.”

Us ensenyem unes quantes imatges, de moltes que tenim perquè us feu una idea de com és el nostre Hort, bé l’hort de tota la Comunitat Educativa.

hort2 hort3
hort4 hort5