Recollida d’aliments per a Càritas i el Banc d’Aliments

IMG_5437 - copia

Els dies 25-26 i 27 de maig hem portat a terme la campanya de recollida d’aliments. Des de Càritas i el Banc d’Aliments se’ns indicà que necessitaven, sobretot, llet, oli, llegums (cigrons, mongetes, llenties -tant de pot com per coure-), llaunes de sardina i de tonyina, arròs…

IMG_5451

S’ha posat una capsa de cartró a cada classe, a la sala de professors i a les oficines. S’ha fet difusió de la campanya mitjançant uns cartells informatius que hem penjat a les cartelleres de l’institut. Des de les tutories s’ha comentat l’acció, així com també a nivell dels parlamentaris.

IMG_5452

La recollida ha estat força reeixida. Els dies 31 de maig i 8 de juny hem portat el menjar recollit al Banc d’Aliments i a Càritas. De cara al curs vinent volem posar l’accent en el paper dels parlamentaris (Parlament Verd) com a impulsors de la campanya, a fi que l’alumnat s’hi impliqui encara més, i tots ens la sentim ben  nostra. Per altra part, també s’ha acordat que el curs que ve la realitzarem pels vols de Nadal, com ja hem fet altres vegades.

Agraïm, molt sincerament, la col·laboració de tothom. Moltes gràcies!!!.

 

IMG_5458 IMG_5460