Comunicat: “Festa de la Família i la Graduació”

unnamedBenvolgudes famílies de l’Institut “Lluis de Peguera” de Manresa, us recordem que el proper divendres 10 de juny celebrarem al nostre centre la Festa de la Família i la Graduació de la promoció 2014-2015 de Batxillerat; els actes començaran al matí, i consistiran en diferents activitats per a tots els alumnes, essent la primera activitat l’obra “L’Hospital tranquil”, a càrrec dels alumnes que han fet l’activitat extraescolar amb la Mireia Cirera. Després hi haurà diferents activitats lúdiques a tots els espais del centre, per tant, recomanem que els alumnes portin roba i calçat còmode; a 2/4 de 6 tindrà lloc un intens partit de basquet entre pares-professors i alumnes de l’Institut i a partir de les 8 del vespre es celebrarà l’acte de Graduació de la promoció 2014-2105 de Batxillerat a la Sala d’Actes Simeó Selga del nostre centre, on s’entregaran els diplomes i s’invitarà als graduats al sopar, que tindrà lloc a les 9 del vespre als patis del costat del gimnàs. També hi haurà diferents activitats a càrrec dels alumnes i música amb disc-jokey per acompanyar el sopar d’entrepans fins a ¾ d’11 de la nit.

Us estarem molt agraïts en nom de l’AMPA si ens voleu acompanyar i gaudir plegats de la tant esperada Festa de la Família 2016

Ermengol Calvet Peipoch

President de l’AMPA INS. “Lluis de Peguera” de Manresa