Els alumnes de l’hort volen compartir impresions sobre l’hort.

Hola a tothom,

Som la Silvia, Jonathan i Nick. Volem que sapigueu que tenim cadascú un hort de cinc caballons. Tenim plantats alls, cebes, ensiams, escaroles, bledes, faves i maduixes. Ens agradaria compartir les nostres vivències  amb tots vosaltres.

Els professors de l’hort ens han dit que el nostre hort és ecològic i ens han explicat el per què ho és.  Bé el Manel també ens va fer una xerrada sobre el tema. Sembla ser que és molt important no utilitzar pesticides i altres productes químics que facin malbé la nostra terra, perquè és de tots i per als que vindran.

Bé ara parlarem cadascú el que li sembla el seu hort:

Jonathan: Jo vaig arribar tard però de seguida he agafat el ritme. Em va agradar molt fer-me una truita d’espinacs del nostre hort. I ja he collit forces cebes per a la meva família.

Silvia: Estar a l’hort és bastant agradable, es cansat de vegades però desprès tenim la recompensa de collir i donar-lo a la família, bé al meu pare. Ara que arriba l’estiu treballar a l’hort és difícil perquè fa calor, de vegades em marejo però vaig fent i per mi és  una motivació per poder aprovar l’ESO.

Nick: A l’hort ens agrada estar i treballar perquè és important saber coses de la natura, etc.. He plantat patates, bledes, escaroles i maduixes . A l’hort treballem la terra, plantem, collim, tirem al compost, traiem males herbes i també fem els dossiers. Els dossiers no són complicats, bé la part de mates una mica.

Bé si voleu venir a visitar-nos ja us explicarem en persona més coses de l’hort.

NICK, JONATHAN I SILVIA

Manresa, 9 de maig de 2016

DSC_0005 DSC_0006 DSC_0007

Xerrada d’en Manel de l’ERA i “Amics del Peguera” a la nostra Biblioteca.