Trobada Escoles Verdes Catalunya Central (alumnat)

El dimecres dia 2 de març, els delegats verds del Peguera, és a dir,  l’Alex Serracanta, l’Adrià Baselga, la Judit Vacas i jo (Queralt Pujol) vam la torre Lluvia a on es celebrava la trobada d’Escoles Verdes de Catalunya Central.

Vam pujar a un bus que ens va deixar molt aprop de la torre, quan vam arribar vam esmorzar, l’entrepà que portàvem, i els membres de l’organització ens va donar per escollir sucs o llet que vam beure en gots de plàstic reutilitzables que vam retornar finalitzat l’esmorzar

Després ens van separar per grups, tots els de l’ESO i batxillerat érem en el grup dels grans, ja que, en la trobada també hi participaven escoles d’educació infantil i primària.
Amb els companys de cada grup es va realizar una sortida ambiental per l’entorn de l’Anella Verda més proper a la Torre Lluvia, és a dir, la zona de la Suanya i del Gorg Blau, dins de la riera de Rajadell.
Amb  l’ajut de la monitora, la Gisela, mentre anàvem caminant per l’anella verda llegíem unes frases sobre les accions en relació al projecte d’Escola Verda i Solidària que cada institut desenvolupa, la idea d’aquesta lectura de frases era comentar el que fem  dins dels nostres centres i d’aquesta manera veure les altres propostes que están desenvolupant en els altres instituts.
Va ser entretingut i vam veure que hi havien moltes coses a millorar en relació a aquestes temàtiques, que nosaltres desconeixíem i també vam agafar moltes idees originals d’activitats que fan en altres centres per cridar l’atenció a la gent i motivar-los a implicar-se en el respecte del medi ambient i a treballar per a un món més igual per a tothom.

Queralt Pujol Llacuna 3rB