Renovació del distintiu d’Escola Verda

trobada3

El passat 28 de novembre de 2015, es va fer la Trobada Anual d’Escoles Verdes a Barcelona.

En aquest acte hi participaven 546  centres de Catalunya, tant de primària com de secundaria, el
nostre institut Lluís de Peguera, va estar representat per la Magda Gorro i la Montse García,en el nostre cas renovaven la distinció, d’aquesta manera s’obre un nou cicle de 4 anys on la Magda Gorro com a dinamitzadora del projecte coordina la participació del nostre institut a través de la comissió de professors d’Escoltrobada 2es Verdes i Solidaritat i el Comitè Ambiental, juntament amb el Parlament Verd a on participen els alumnes, coordinats per la Rosa Cerarols.

Durant aquesta trobada a Barcelona  es van presentar els premis d’Escoles Verdes, es van atorgar els nous distintius a les Escoles que s’incorporaven al projecte i es van entregar els diplomes acreditatius a les escoles que com nosatrobada4ltres renovaven dins del projecte.

L’acte va començar amb una benvinguda institucional per part de Sra. Teresa Pijoan, Directora general d’Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat del  Departament d’Ensenyament  i el Sr. Josep Enric Llebot , secretari de Medi Ambient i Sostenibilitat, del Departament de Territori i Sostenibilitat.

trobada3

Un cop inaugurat aquest acte per part d’aquests representants de la conselleria de Territori i Sostenibilitat i de la conselleria d’Educació, es va procedir a l’entrega dels distintius.

Recordem que l’objectiu principal del qual es conscienciar els infants i joves per tal que contribueixin a que els seus centres siguin més sostenibles i a partir de l’adquisició d’aquesta consciència puguem transformar la societat per a tenir ciutadans responsables amb el medi ambient i respectuosos amtrobadab el futur del planeta.

Pel que fa al nostre centre, en aquests 4 anys que tenim per davant amb la Magda Gorro al capdavant, hem d’aconseguir els objectius marcats per ser escola verda i solidària , a partir d’activitats destinades a poder fer coses pel nostre planeta i per nosaltres mateixos.