“Posem fil a l’Agulla”

Us informem d’una activitat que pot ser del vostre interès;

Primer taller gratuït de teixir  llanes de colors per vestir quants més arbres millor  del Parc de l’Agulla. El primer taller tindrà lloc aquest dissabte dia 10 al matí de 11 a 14 hores i al centre de visitants del Parc de l’Agulla. Els següents tallers es faran cada dissabte d’octubre al mateix indret i horari. Kàtia aportarà els fils i les llanes i només cal portar les agulles de fer mitja o ganxet (això sí que siguin gruixudes).

L’objectiu és poder vestir el màxim nombre d’arbres del Parc el dia 8 de Novembre, dia en el qual es farà una matinal festiva i que coincidirà amb la segona trobada de 7 narradors de contes.  Aquesta jornada forma part de la campanya endegada fa un any per Meandre “Posem fil a l’Agulla”  la qual reivindica l’ampliació del Parc cap el turó del Guix o Quatre Cantons i millora de la connectivitat amb l’Horta de Viladordis.

Aquí teniu l’enllaç a la pàgina facebook de l’esdeveniment; https://www.facebook.com/events/969628689742410/

Promou: Meandre Manresa

Patrocinen: Parc de la Sèquia i Llanes Katia

Col·laboren: Elabora; Fet x A Tu; La Cadeneta; Amarant; La Teranyina; Llanes Epi i el suport de la Federació d’Associacions de Veins de Manresa.