Renovació del Comitè Ambiental

Seguint amb la mateixa línia que amb la creació de la comissió d’Escoles Verdes i Solidaritat, enguany, aprofitant l’avinentesa que hem renovat el nostre compromís com a Escola Verda i Solidària, hem pensat que seria molt important renovar el Comitè Ambiental, sobretot pel que fa als membres del professorat de cara a que hi hagués una participació prou àmplia que vingués a representar quants més departaments millor.

D’aquesta manera, alguns dels membres del Comitè s’encarregaran, com s’ha dit abans, de transmetre informació als equips docents i d’altra banda, a més de desenvolupar ells també propostes i iniciatives, serviran d’enllaç per a informar als seus respectius departaments i seminaris d’origen.

Els membres del Comitè Ambiental són:

Carles Albors
Manel Alsina
Marta Ballús
Ignasi Cebrian
Rosa Cerarols
Glòria Companyó
Montse Garcia
Magda Gorro
Júlia Fernández
Roser Juncadella
Xavier Mayora
Alba Oliveras
Visi Ortiz
Rosabel Pardos
Marçal Vila