Taller de teatre de 2n d’ESO 2014-2015

Cartell teatre 2nESOAquest curs 2014/2015 hem començat a treballar el teatre a 2n d’ESO, durant el 2n quadrimestre vam llegir diferents obres de teatre fins que vam triar la que ens agradava.
La boda no roda és la divertida història d’una família de classe mitjana-alta on es planteja, per sorpresa, la boda de la filla gran (la Maripí) amb el seu nuvi (el Lolo), un noi sense ofici ni benefici, vestit de cuir negre i amb cadenes penjant pel coll. Els pares de la Maripí no estan gens d’acord amb aquest enllaç però, quan comproven que la seva filla es casarà amb o sense el seu consentiment, decideixen convidar el Lolo i els seus pares per parlar-ne.

Quina és la sorpresa de tothom quan es descobreix que el Lolo és l’únic fill dels comptes de Palafanga, dedicats al negoci del petroli. El pare de la noia, que és molt interessat, ja ho troba tot perfecte. La Maripí es sent enganyada i ara és ella la que no es vol casar. L’àvia li fa veure que el Lolo no és tant desvergonyit com ella pensa i, per fi, accedeix a casar-se amb ell.

Arriba el gran dia. La cerimònia corre a càrrec de Mossèn Jesús, principiant a qui li passa de tot però que, finalment, aconsegueix casar els nuvis.
Finalitzat el convit, el germà de la Maripí comunica a la família que té intencions de casar-se d’aquí a dos o tres mesos. L’Ignasi ja n’ha tingut prou amb la boda de la Maripí i fins d’aquí a uns quants anys no vol saber res de casaments.

IMG_2584