Dia internacional de les noies TIC

El divendres 24 d’Abril de 2015, vàrem anar, juntament amb alumnes d’altres centres de Manresa i comarca, a la Diada internacional de les Noies TIC, a la UPC de Manresa, a fer un taller d’aplicacions per a mòbil.
Les noies que hi van assistir eren de segon de batxillerat Anna Ruiz, Betlem Guerrero, Carla Almazan, de primer de batxillerat Elionor Sanz, Núria Sant, i taDSC00535-2mbé algunes noies de quart d’ESO: Mònica Puig, Maria García, Carla Miret i Carla Serracanta.

Després d’una breu rebuda a la sala d’actes, van anar a un aula d’informàtica, en grups de dos o tres alumnes per ordinador i cada una amb el seu mòbil Android. Es tractava de fer unes aplicacions per mòbil que la Mireia, Alumne de treball fi de grau, els anava indicant.

Després d’un parell d’hores van tornar a la sala d’actes on els van fer una xerrada per part de dones emprenedores de la inlab FIB

i d’una empresa jove, Planet factory que tenen la seva seu a Cabrianes a la comarca de Bages que es dedica a fer jocs i aplicacions per mòbil : http://www.planetfactory.com

Al final, a cada noia, els van regalar un pal extensible per fer selfies amb el mòbil.