Activitats realitzades el curs 2014-2015

D’entre les activitats realitzades aquest curs , podríem comentar-ne tres .

En primer lloc, la visita de tots els segons d’ESO a la planta de la Coca-Cola a Martorelles que acostumem a fer des de fa uns anys. Ja sabeu que , prèviament, els alumnes participen en el concurs de redacció que organitza aquesta empresa.

Els millors autors de les redaccions competeixen amb altres alumnes intentant classificar-se per a passar a la següent fase. Aquest any no hi ha hagut sort però ho intentarem el proper curs . La visita va ser ben entretinguda i interessant. I, com era d’esperar, ens van obsequiar amb una ampolla de Coca-Cola .

Planta Coca-Cola, 18 març 201520 MAIG 2015 MOBIL 269

Una altra activitat molt interessant va ser el Taller que va oferir als alumnes de tercer d’ESO la cantant MONE , coneguda últimament per haver estat jurat del concurs de TVE3 “Oh happy day “. Ens va explicar com va iniciar la seva carrera musical i ens va donar molt bons consells . També vam cantar amb ella i ens ho vam passar d’allò més bé.

Sala d’Actes , Mone i alumnes de 3B /C, 24 de març de 2015

20 MAIG 2015 MOBIL 288I per últim, vam participar en el concurs Pica Lletres d’enguany. Hi van participar els alumnes de 3r. B/C/D . Els programes es van enregistrar el dia 5 de maig a la sala de la Plana de l’Om. Estàvem tots molt nerviosos perquè ens ho havien dit tres dies abans però hi vam anar amb il·lusió i a passar-nos-ho bé.

L’experiència ens va agradar encara que els nervis ens van fer perdre però l’important és participar i , per suposat, que hi tornarem !!!!!

Sala Plana de l’Om, 5 de maig 2015

20 MAIG 2015 MOBIL 472