Activitats de llengües clàssiques 2014-2015

Enguany, des del Seminari de Clàssiques hem organitzat dues sortides. Una al primer trimestre, en què hem anat amb les alumnes de Batxillerat a Tarragona i l’altra al tercer trimestre a Empúries. Aquestes sortides han estat coordinades amb d’altres instituts de la comarca en el marc de l grup de treball de Llengües Clàssiques del Bages.

Captura de pantalla 2015-07-01 a les 10.19.39

Podeu veure els vídeos de resum a:

http://blocs.xtec.cat/classicspeguera/

A banda d’aquesta sortida, també hem participat en el viatge a Roma de 2n de Batxillerat. El viatge ha estat organitzat pel Departament d’Història i Clàssiques i ha constat de cinc dies en què s’han visitat els monuments més rellevants de la capital italiana i de Pompeia. El grup d’alumnes estava integrat per estudiants de les assignatures de Clàssiques, Història i Història de l’Art tant de Batxillerat diürn com de nocturn.

Podeu consultar el web del viatge a:

http://blocs.xtec.cat/viatgearoma/

Pel dia de Sant Jordi, es va organitzar el II Concurs de Fotografia Mitològica amb la participació d’una cinquantena d’alumnes de Batxillerat del diürn i nocturn. Els treballs van ser exhibits al passadís blau de Batxillerat i els treballs premiats van rebre com a premi un xec-regal. Aquest certamen es va realitzar coordinadament amb una dotzena de centres d’arreu de Catalunya.