CONVOCATÒRIA PROPERA REUNIÓ AFA 4 DE MAIG 2023

Benvolgudes famílies,

Us convoquem a la pròxima reunió de l’AFA de l’Institut Lluís de Peguera, que es durà a terme de manera híbrida (presencialment a la biblioteca de l’institut o telemàticament) el dijous 4 de maig de 2023 a les 19:00 hores. A continuació, us presentem l’ordre del dia:

Ordre del dia:

1. Aprovació de l’acta anterior: Podeu consultar l’acta de la reunió anterior en aquest enllaç https://afa.inspeguera.cat/2023/04/26/acta-de-30-de-marc-del-2023-de-la-reunio-preparatoria-dels-actes-de-graduacio-de-4rt-deso-i-2n-batxillerat/

2. Informacions de la Direcció.

3. Informacions AFA:
   – Valoració de les activitats extraescolars del curs 2022-2023.
   – Proposta d’activitats extraescolars per al curs 2023-2024.
   – Informacions sobre les graduacions.
   – Informacions econòmiques.

4. Assumptes sobrevinguts: Es prendrà nota dels temes plantejats per tractar-los en la propera reunió.

5. Precs i preguntes.

Esperem la vostra participació, tant presencial com telemàticament, ja que és important estar al corrent dels assumptes de l’AFA i col·laborar en la millora de l’experiència educativa dels nostres fills i filles.

Cordialment,

La Junta de l’AFA de l’Institut Lluís de Peguera