Xerrada  “Estima’m perquè me’n pugui anar” 9 de maig

Bon dia,

Us fem arribar informació de l’última xerrada d’aquest curs del Cicle per a mares i pares:

 Estima’m perquè me’n pugui anar

Famílies CAPA, infants CAPA

9 de maig a les 19h

Auditori Plana de l’Om

A càrrec de Maria Mercè Conangla, psicòloga, infermera i escriptora. Presideix la Fundació Àmbit Ecologia Emocional i, conjuntament amb Jaume Soler, ha creat el model Ecologia Emocional que s’aplica en Comunitats Educatives i tot tipus d’organitzacions. Entre els 20 llibres que ha escrit,  destaquem la trilogia de llibres d’ecologia emocional per a infants, famílies i educadors/es: Exploradors emocionals, Com està el clima i Energies i relacions per créixer i un de contes per a nens/es petits: Pessigolles per al cor.

Trobareu més informació del contingut de la xerrada al document adjunt.

salut!