IX olimpíada d’economia. 9 de maig de 2017

La Facultat d’Economia i Empresa (FEE) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i la Universita de Barcelona (UB) organitzen l’Olimpíada d’Economia. Des del curs 2014-2015, la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la Universitat Pompeu Fabra també s’ ha afegit a l’ organització d’ aquesta Olimpíada.

L’Olimpíada d’Economia és un concurs acadèmic d’àmbit estatal, que té com a objectiu estimular i fomentar l’estudi de l’economia i de l’empresa entre els joves i aprofundir els lligams necessaris entre els estudis de secundària i universitat. 

La Fase Local de l’Olimpíada d’Economia està dirigida als estudiants d’Economia de l’Empresa de segon de batxillerat dels instituts i centres de secundària de la província de Barcelona, públics o privats.

L’objectiu és seleccionar als tres estudiants que participaran a la fase estatal que enguany se celebrarà a Valladolid els dies 26, 27 i 28 de juny de 2017.

Tot i no sortir finalistes, les alumnes valoren molt positivament la seva participació ja que els hi serveix d’una millor preparació de les PAU.

Professorat responsable: Marçal Vila i Rosabel Pardos