Un parell de peticions per l’hort de l’institut

Bon dia!

Com ja sabeu, l’institut Lluís de Peguera té un hort que tira endavant gràcies a l’esforç dels nostres alumnes, del professorat, de l’assessorament d’en Manel de l’ERA i de les Amigues i Amics del Peguera així com del suport de Direcció i de l’AMPA.

Aquest hort és d’una mica més de més de 65 m2 a la barriada Mión.

Aquest escrit té una doble motivació;

  1. Necessitem eines per treballar el camp, si alguna família disposa d’eines que no utilitzi o que vulgui lliurar-les perquè els alumnes puguin  treballar l’hort de l’institut Lluís de Peguera, us estarem molt agraïts /des
  2. Necessitem algun voluntari/a que estigui disposat a cuidar-se de l’hort de l’institut els mesos d’estiu, d’aquesta forma els alumnes poden continuar plantant fins a finals de curs, sabent que quan ells no hi siguin els mesos juliol, agost i part de setembre algú tindrà cura de l’hort
 

Si teniu algun dubte al respecte d’aquestes dues peticions o voleu ampliar més la informació, podeu contactar amb en Jaume a la biblioteca de l’institut o bé al correu afa@inspeguera.cat
Salutacions cordials