Agraïment Peguera’s Night

Només creuar la portalada, ja s’intuïa l’inici immediat d’una gran vetllada.​ La llarga catifa vermella, les espectaculars i originals escultures de llum, el recordat Senyor Lluís de Peguera rebent a les famílies, la música en viu…, posaven de manifest l’escenari de festa en el que estàvem entrant i que durant unes hores compartiríem famílies, docents i alumnes.

Agraïm l’esforç, el temps, la implicació i la professionalitat de tot l’equip educatiu, directiu, i comunitat educativa que va participar en la planificació, l’organització, el muntatge i la posada en escena del Peguera’s Night.

De principi a fi, i en sentit bidireccional, el que es podia llegir en les cares de tots, eren expressions de sorpresa, alegria, entusiasme, il.lusió, satisfacció, nerviosisme…, davant l’imminent exposició dels diferents projectes i activitats dels nostres fills i filles.

Tot això va ser possible gràcies a l’esforç, el bon saber, el bon fer i el treball fet de tots els docents i equip directiu del centre. Creiem que és mereixedor, just i necessari fer aquest reconeixement públicament,​ perquè sense el seu suport, no hagués estat possible ni la realització, ni la posterior mostra dels Treballs per projectes i Treballs de Recerca dels alumnes d’ESO i Batxillerat.

Per tant, l’Associació de Mares i Pares del centre us diem a l’Equip directiu, docents, alumnes, i a tothom que d’una manera o altra, vareu col.laborar en fer visible tot allò invisible que es cou dia darrere dia dins les aules: Gràcies, gràcies i més gràcies per la feina feta i la vetllada tant gratificant i extraordinària que ens vareu regalar. I per acabar, una pregunta, per quan el proper Peguera’s Night? 🙂

 

l’AMPA