Hola, em dic Mohamed Labtach .

Vull compartir la meva experiència a l’hort amb tdsc_0033
ots els alumnes.

Aquest trimestre ha estat molt bé  l’hort. La meva experiència a l’hort és molt bona perquè jo sóc d’aquelles persones que no li agrada estar molt temps a classe, i a l’hort estem a l’aire lliure i fem coses divertides i entretingudes.

Tots a l’hort tenim bon rotllo entre nosaltres. Cada setmana li toca a un portar alguna cosa per picar, patates, pipes, etc. i ens les mengem mentre fem l’assemblea.

Cada alumne té un troç de terreny i hem plantat, cebes, espinacs, cols i escaroles. Hem regat cada setmana, però aquests últims dies no ha calgut perquè va ploure molt i està molt mullat, i això ens anirà molt bé per la collita. Ara les plantes estan molt bé i han crescut força.dsc_0032

M’agrada l’experiència de l’hort, aconsello que ho provi més gent perquè és una nova experiència on aprens molt i et diverteixes.

Mohamed Labtah, 4t de l’ESO.