VIII Olimpíada d’economia

La Facultat d’Economia i Empresa (FEE) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) organitza per segon any una de les tres Fases Locals a la província de Barcelona de l’Olimpíada d’Economia.

L’Olimpíada d’Economia és un concurs acadèmic d’àmbit estatal, que té com a objectiu estimular i fomentar l’estudi de l’economia i de l’empresa entre els joves i aprofundir els lligams necessaris entre els estudis de secundària i universitat.

La Fase Local de l’Olimpíada d’Economia de la UAB està dirigida als estudiants d’Economia de l’Empresa de segon de batxillerat dels instituts i centres de secundària de la província de Barcelona, públics o privats, que les Comissions Organitzadores de les universitats participants hagin assignat a la UAB.

L’objectiu és seleccionar als tres estudiants que participaran a la fase estatal que enguany se celebrarà a Valladolid els dies 22. 23 i 24 de juny de 2016.

Rosabel Pardos