Musical Hairspray 25 de Maig de 2016

HairsprayAquest dimecres dia 25 de Maig de 2016 els alumnes de l’optativa de música de 4t d’ESO de l’Institut Lluís de Peguera van fer la representació del musical Hairspray al teatre dels Carlins.

A les 12 del migdia van fer un assaig general obert pels compannys de 2n i 3r d’ESO, i a les 20:30 del vespre van fer la funció pels pares, amics i acompanyants.

Desde bon matí els nervis estaven presents en tots ells, volien donar-ho tot i tenien clar que tots havien donar al màxim si volien treure un bon resultat.

L’esforç va tenir el seu punt culminant a la funció del vespre, les seves cares radiants, la solidaritat i el bon rotllo entre tots ells va fer que la funció fos un éxit. S’ha de dir que l’evolució del grup ha estat espectacular, l’aprenentatge dels valors de l’amistat, la solidaritat, la igualtat… ha fet que fossin ells els que es demanèssin a ells mateixos més compromís, més dedicació i més esforç.

Però us podeu preguntar han après música? Doncs sí, molta música, com diu l’última cançó d’aquest musical ara porten el ritme a dins, també podeu dir que les cançons estaven grabades i que feien playback, us puc dir que a l’assaig va ser una mica així però a la funció de la nit cantàven sobre la grabació per a donar l’efecte de portar micro sense porta-ne que era el que es pretenia.

Si us vàreu perdre l’espectacle del dimecres us fem saber que el dia de la graduació podreu gaudir dels millors moments del musical.

Júlia Fernández