Fira del coneixement

firaconeixementEl dimecres 13 d’abril de 2016 els alumnes de 1r de batxillerat diürn de l’àrea científico-tecnològica i els de 2n de batxillerat nocturn de l’àrea tecnològica van assistir a la Fira del Coneixement que l’Exploratori dels Recursos de la Natura de la UPC-UB organitza a Berga.

En arribar a la fira, els alumnes assistien a una conferència de presentació en la qual se’ls explicava tot el que podrien veure en els diferents estands que hi havia. Després, per grups podien anar visitant tots els estands que hi havia, on els alumnes de la UB i la UPC mostraven els seus projectes. Van poder veure projectes relacionats amb l’arquitectura, la mineria sostenible, les ciències de la nutrició, els drons… A més, hi havia una exposició sobre l’aigua on podien interactuar, un estand de Gas Natural amb explicacions científiques i tecnològiques molt amenes i un estand de la biomassa que donava a conèixer els diferents usos que se’n fa de la fusta al Berguedà.

A més a més, es podia fer una sortida a la serra de Queralt per poder disfrutar dels paisatges i de la flora que l’envolta.