Automòbils i combustiles del futur

combustibles del futurEl dilluns 21 de desembre de 2015 els alumnes de 1r de batxillerat diürn i els de 2n de batxillerat nocturn de l’àrea tecnològica van assistir a una conferència sobre «Els automòbils i els combustibles del futur» a la sala d’actes de l’Institut Lluís de Peguera.

La conferència oferida per l’Exploratori dels Recursos de la Natura de la UPC-UB va ser duta a terme pel Dr. Josep Mª Casas Sabata Catedràtic de l’Escola Universitària. En ella va parlar dels combustibles que s’estan utilitzant actualment, gasoil, gasolina, biocombustibles… i dels nous combustibles que s’utilitzaran en un futur proper com l’hidrogen, l’electricitat…

La conferència permetia consolidar el tema d’energies que forma part de la matèria de tecnologia industrial de batxillerat i també permetia reflexionar sobre l’ús dels combustibles actuals tenint en compte que són fonts d’energia no renovables i contaminats.