Ajuts escolars de l’Ajuntament de Manresa 2016/2017

Benvolgudes famílies,

Ja estan oberts el terminis per sol·licitar els ajuts escolars de l’Ajuntament de Manresa.

Si ja havíeu rebut ajuda el curs 2015/2016 , podeu presentar una instància al servei d’orientació de l’Insitut abans del 3 de juny. L’institut s’encarregarà de portar-les totes a l’Ajuntament. Demaneu hora a en Jaume de la biblioteca pel servei d’orientació!

La resta, heu de demanar hora a l’Ajuntament de Manresa. Les dates per poder sol·licitar cita són del 30 d’agost al 2 de setembre. Per sol·licitar cita podeu trucar per telèfon (938752507) o anar a la planta baixa de l’edifici Infants a la crta. de Vic, núm. 16 de Manresa.

En els següents enllaços trobareu els documents que necessiteu segons el cas:

Sol·licitud-ajut-escolar-2016-2017 (ja beneficiàries curs anterior)

noves families (noves peticions, no beneficiàris curs anterior)