El 14 de març, el Comitè Ambiental va donar suport a la campanya organitzada per Orange i Unicef perquè la va trobar interessant ja que relacionava dos móns, el del reciclatge i el de la solidaritat.

Aquesta tenia un doble vessant, per una banda consistia en una recollida de mòbils vells i elements relacionats com auriculars, bateries, carregadors… per reciclar-los. I per altra banda, els diners que s’obtenien del reciclatge, Orange els donava a Unicef per tal de contribuir en un programar per a ensenyar a llegir i escriure nens sense recursos i, així, evitar l’exclusió social.

La campanya ha estat activa durant un llarg període de temps i, finalment, es tancarà amb una baixa participació. Però, fins i tot així, estem contents perquè haurem aportat el nostre petit granet de sorra en la lluita contra l’exclusió social i en el foment de l’aprenentatge de nens i nenes sense recursos. I a més, també s’haurà fomentat el reciclatge.

Resumint, s’han tractat dos temes importants en el context d’Escoles Verdes, el de la solidaritat i el del reciclatge.