EL nostre hort ha crescut

L’HORT HA CRESCUT!!    Hem afegit més terreny . Ara podem tenir tots un hort 

COLSindividual. Hem treballat molt i continuem treballant,  a l’hort no s’acaba mai la feiTreballem de valent!na!

Aviat els alumnes de l’hort us escriuran notícies explicant les seves impressions, així podreu saber què en pensen d’aquest projecte d’hort, què han après, què senten i què els hi agrada més de l’hort, etc.

Durant aquest mes de novembre hem plantat i sembrat, com ja sabeu, espinacs, cols, escaroles, cebes, alls i faves.  Hem netejat i arreglat el rec, hem posat espaocells reciclant  els CD que teníem per casa, hem tret males herbes, hem regat, hem començat a fer un compostatge  i també s’han trebalalt  dossiers per conèixer les eines i les plantes de temporada. De tot això i més parlarem més endavant detalladament i  sobretot  explicarem per què el nostre hort és un hort ecològic. 

                                                  

Hem arreglat el rec.
REC
l'Hort ar és més gran
l’Hort ara és més gran
Cadascú ha posat el seu rètol
Cadascú ha posat el seu rètol
Escarola
ESCAROLES AVIAT!!
brots d'espinacs fa tres setmanesBrots d’espinacs fa tres setmanes
Espinacs d'ara.
ESPINACS  ARA.