Visita de dos alumnes de l’institut Quercus

Avui al dematí ens han vingut a visitar 2 alumnes de l’institut Quercus de Sant Joan de Vilatorrada per a conèixer el Projecte d’Escoles Verdes del nostre institut.

En concret aquests dos alumnes de 2n de Batxillerat Científic estan fent un treball de recerca en què pretenen elaborar una proposta per tal de proposar als professors del seu centre que el seu institut s’adhereixi al Programa Escoles Verdes.

Així doncs, s’han posat en contacte amb nosaltres, a proposta de l’equip directiu del seu institut per a assabentar-se quines actuacions s’estan duent al nostre centre, com ens organitzem i com mirem de coordinar les diferents actuacions entre si per tal que quedin entrellaçades formant un projecte global.

Els hem explicat els 6 punts que treballem:

  • Sensibilització
  • Parlament Verd
  • Jornada Verda
  • Hort i Jardineria
  • Solidaritat
  • Ecoàrees i Manteniment Els

Els hem posat exemples d’aquests 6 punts i els hem explicat en què consisteix el Parlament Verd i la comissió i el comitè ambiental.

També els hem explicat la importància que, si volen adherir-se a escoles verdes es miri de fer una petita xarxa entre els centre educatius del municipi o si més no de la comarca i els hem explicat que l’alumnat es consciencia més quan des de Primària ja s’introdueixen aquestes temàtiques abans d’arribar a la Secundària.

Properament ens tornaran a visitar per a acabar de recollir informació per al seu treball.

Des de la comissió d’escoles verdes i des del comitè ambiental celebrem que fora del nostre centre arribi informació del que estem fent.