El nostre hort va prenent forma cada dia

Amb la terra treballada i part dels nostres cultius ja plantats, cada dia ens planteja nous reptes, problemàtiques que solucionar, tasques com el reg eficient, la neteja, l’organització dels nostres espais de treball o la lluita contra les males herbes i els ocells… sense deixar de banda el treball de la terra per a donar cabuda a nous cultius. Però tot és més senzill gràcies a l’ajuda del Manel de la Associació d’Amics del Peguera, que periòdicament ens visita i ens orienta en el nostre treball donat la seua experiència en el conreu de cultius ecològics. Els seus valuosos consells abasten qüestions com l’aprofitament de l’aigua, les tècniques de conreu, les varietats adients per al cultiu, i un llarg etcètera. Per això no volem deixar d’agrair-li des d’aquest espai la seua inestimable col·laboració… Gràcies Manel!!!

Reaprofitem CD's per espantar els ocells.
Reaprofitem CD’s per espantar els ocells.
Treballem la terra per sembrar espinacs.
Treballem la terra per sembrar espinacs.

També voldríem aprofitar l’ocasió per donar les gracies a l’Ermengol, president de la associació de l’AMPA del nostre centre. Aquesta associació ens ha proveït de cadires i una taula que faciliten les nostres tasques d’organització i treball pedagògic, un bagul per guardar les nostres eines i un tendal per resguardar-nos de la pluja. Moltes gràcies a ells també!!!

Gr'acies a la col·laboració de l'AMPA podem treballa millor,
Gràcies a la col·laboració de l’AMPA podem treballa millor.

Carlos Boix Martínez. 2015-11-05