Projecte de les escoles verdes.

EL PROJECTE DEL NOSTRE INSTITUT

L’institut Lluís de Peguera és l’únic institut públic verd de Manresa tot i que el Bages hi ha molts altres centres verds i encara hi ha molts més per tot Catalunya.
Actualment a l’institut ja es fan diverses coses per tal de millorar el medi ambient,com veurem en un altre article.. Tot i així, no tots els estudiants del nostre institut coneixen i apliquen aquestes normes, per aquest motiu el passat dia 26 de novembre els alumnes de 2 d’ESO van rebre una xerrada dins de la setmana Europea de Prevenció del Residus
 Aquesta xerrada va anar a càrrec dels antics delegats verds de l’institut, els quals han deixat peguerarecentment el càrrec. Així doncs,es va aprofitar l’ocasió per donar el relleu als nous delegats verds del Peguera els quals participaran properament a diferents jornades de delegats verds a on es reuniran amb alumnes procedents d”altres escoles i instituts, aquestes trobades poden ser trobades de Catalunya Central, trobades de tot Catalunya i trobades Estatals.
Però tornant a la xerrada del dia 26, l’objectiu principal d’aquesta era que tots els alumnes de 2n d’ESO es conscienciessin amb el Projecte d’Escoles Verdes del Peguera.
Nosaltres que com a bloggaires del web d’Escoles de l’Institut hem tingut accés d’alguns escrits dels nostres companys de 2 d’ESO hem pogut apreciar el que es va fer i hem aplaudit molt bé el fet de rebre aquest tipus de xerrada.
Esperem que, un cop informats els alumnes de 2n contribueixin en la protecció del medi ambient que promou el projecte del Institut i finalment també esperem que el projecte d’alguna manera es traslladi a la seves famílies, ja que un dels propòsits del projecte és que les accions que es fan des d’aqui tinguin repercussió des de la ciutat.